Minimagnetantenn COLMAG, vinnare av det ansedda Industry Forum Design award 1998 i Hannover, Tyskland. Denna minimagnetantenn med en 3m RG-kabel och FME-anslutning, finns i 3 dB, och 0dB som är dualband.

        

Fönsterclipsantenn COLCLIP, vinnare av det ansedda Industry Forum Design award 1998 i Hannover, Tyskland. En 3dB fönsterclipsantenn med en flyttbar 3,3 m kabel och FME-anslutning, vilket innebär att mottagningen ökar. Fäst antennen vid ett fönster, anslut telefonen och avnjut ett telefonsamtal med mycket hög kvalité på mottagningen. Med Colclip fäst på fönstret uppstår det ingen skada på fönsterramen eller antennen när fönstret stängs. Det är lika lätt att avlägsna Colclip som att installera den.

Invändig antenn
Den nya antennen från D-Parts är kompakt och väl utfomad för att passa in i nästan alla bilar. Dualband med 2,5 m RG174 kabel och FME-kontakt gör det enkelt att ansluta antennadaptern och mobiltelefonen till den invändiga antennen
.


Glasantenn på 4dB och med en 4m RG58-kabel. Med en självhäftande remsa fästes antennen på utsidan av bilens fönsterruta. Din telefonkabel ansluts till en låda som sätts fast på fönsterrutans insida och därmed kan lådan och antennen skicka och ta emot signaler sinsemellan. Glasantennen har en utdelning på 5dB, ger en klar mottagning och sändning, och minskar statiska och förlorade samtal.